17 mrd subsidies ontvangen

ABUJA, 1 maart (Reuters) Het Hogerhuis van Nigeria onderzoekt beschuldigingen moncler jas outlet dat het moncler jassen dames staatsoliemaatschappij illegaal geld heeft opgeslokt uit een officiële subsidieregeling tot 5,1 biljoen moncler nl naira moncler sale ($ 17 miljard) tussen 2006 en 2015, aldus de wetgevers op moncler jassen heren sale woensdag.

Het Senaatsbesluit om een moncler nederland ​​onderzoek in moncler jas dames te stellen moncler outlet volgde op een noodoproep die werd opgeworpen door senator Dino Melaye, die de Senaat vertelde dat er mogelijk onregelmatigheden waren in de door de NNPC van moncler dames de regering tussen 2005 moncler jassen outlet en 2015 geïnde subsidies op het marktaandeel van 51% van de invoer van brandstoffen.

NNPC was eerder betrokken moncler heren bij beschuldigingen van fraude bij een onderzoek in 2012 dat een scamsubsidie ​​voor brandstoftoeslag van $ 6,8 miljard ontdekte, een van moncler jassen dames sale de grootste corruptieschandalen in de geschiedenis van Nigeria.

Het was niet meteen moncler jassen duidelijk of het nieuwe moncler jas heren onderzoek van de Senaat de beweringen van 2012 zou omvatten moncler jas heren sale of volledig nieuwe beschuldigingen zou bevatten.

Een woordvoerder van NNPC zei dat moncler outlet sale het bedrijf eventuele beschuldigingen zou bestuderen als het formeel werd aangemeld.

is niet formeel gecommuniceerd over de problemen. Indien ontvangen, moncler jas dames sale zal de NNPC de vermeende problemen bestuderen en dienovereenkomstig reageren, aldus de woordvoerder.

Melaye motie specificeerde niet hoeveel van de 5,1 biljoen naira die NNPC ontving, moncler jas sale naar verluidt afkomstig was van frauduleuze activiteiten. Het legde niet uit hoe het bedrag van 5,1 biljoen naira werd berekend.

De motie beweerde ook dat de NNPC overmatig geraffineerde producten naar opslag in bezit van particulieren https://www.jassenmoncler.nl stuurde, die vervolgens illegaal door deze eigenaren werd verkocht.

In het onderzoek van 2012 bleken bedrijven waaronder NNPC dezelfde brandstofinvoerladingen meerdere keren te hebben moncler uitverkoop verklaard en vroegen 2018 moncler zij om subsidies voor brandstof die nooit aan buurlanden werd geleverd of verkocht.

Subsidies zijn een duister probleem in Nigeria. moncler jassen heren De overheid heeft sinds 2016 geen geld meer aan hen toegewezen, maar er blijft effectieve steun bestaan, waaronder het geven van toegang tot dollars aan zeer gunstige tarieven aan importeurs van benzine. ($ 1 = 305.0000 naira) (Reporting door Camillus Eboh; aanvullende rapportage door Libby George in Londen en Paul Carsten in Abuja; schrijven door Alexis Akwagyiram; bewerken door Susan Fenton).

Loading...