De vergulde markt kan elk resultaat van het Schotse referendum aan

(Voegt meer citaten, details toe)

Door Andy Bruce

LONDEN, moncler heren 25 juni (Reuters) De Britse staatsobligatiemarkt zal in staat zijn om elke volatiliteit rond het referendum over de Schotse onafhankelijkheid aan te kunnen, zei het moncler outlet hoofd van het UK moncler jassen dames Debt Management moncler sale Office (DMO) woensdag.

Het moncler jas heren sale Britse schuldagentschap erkende dat de onafhankelijkheid van 18 september tot moncler jassen heren volatiliteit kon leiden, Robert moncler outlet sale Stheeman vertelde een Euromoney-conferentie, 2018 moncler maar hij zei dat markten efficiënt reageerden op dergelijke grote evenementen.

Toch moncler jassen dames sale had de mogelijkheid van volatiliteit rond het tijdstip van de moncler jas heren stemming de DMO aangemoedigd om vanaf september een geplande syndicatie van indexleningen door te voeren naar juli.

mensen zijn zich er mogelijk van bewust dat we mogelijk ergens in september een lang gedateerd aan de moncler jas heren inflatie gekoppeld probleem hebben gepland, waarschijnlijk later in september. We hebben zojuist besloten, waarom brengen we die moncler jas sale naar voren, zei Stheeman.

er vrij zeker van dat wat de moncler jas dames sale uitkomst ook is en jouw gok zo goed is als die van moncler jas outlet mij, de moncler jas dames markt zal moncler jassen dat aankunnen.

De meest recente opiniepeiling van YouGov suggereerde dat het aantal kiezers https://www.monclerjassenoutlet.nl dat de onafhankelijkheid wilde verwerpen is gestegen, waardoor hun voorsprong moncler jassen heren sale wordt vergroot.

Maar sommige analisten vrezen dat een stemming het duurder kan maken voor Schotland om op financiële markten te lenen.

Stheeman zei dat de prijzen van de Britse overheidsschuld niet hebben geleden als beleggers de opbrengst achterna jagen en dat hun val in moncler nederland plaats daarvan een verandering in de macro-economische moncler dames omgeving weerspiegelde.

Wereldwijde moncler uitverkoop aandelenmarkten zijn bijna recordhoogten en de riskantere perifere eurozone-obligaties van de overheid hebben een sterke stijging doorgemaakt als beleggers op zoek zijn naar hogere rendementen.

denken wat we hebben gezien in termen van de rendementsmarkt, vooral het moncler jassen outlet pond sterling, is simpelweg een totaal andere kijk dan een jaar geleden, met de economie, zei hij.

Op de dag dat Groot-Brittannië het eerste westerse land werd dat een islamitische band verkocht, vertelde Stheeman aan het Reuters Global Markets Forum, aan de zijlijn van de conferentie, dat Groot-Brittannië eerste sukuk waarschijnlijk in dit stadium een ​​eenmalige was. (Aanvullende rapportage door Ana Nicolaci da Costa en David Milliken; Montage door Susan Fenton).

Loading...