Capitool in Washington, 18 september moncler jas sale 2014

UEFA om sancties op te leggen aan Rusland

KIEV, (Reuters) De Oekraïense moncler jas outlet voetbalfederatie (FFU) heeft een beroep gedaan op de FIFA en de UEFA om de hoogst moncler jas dames mogelijke sancties op te 2018 moncler leggen aan de Russische voetbalbond (RFU) over wat het beschrijft als moncler uitverkoop grove schending van moncler jassen dames sale de voetbalwetgeving. Capitool in Washington, 18 september moncler jas sale 2014. REUTERS / Kevin Lamarque

Oekraïne heeft moncler online zijn positie moncler jassen in een open brief op de website van de federatie donderdag bekendgemaakt nadat FIFA, UEFA, Oekraïense en Russische vertegenwoordigers elkaar hadden ontmoet in Nyon, Zwitserland.

is) gemanifesteerd in de illegale toetreding van sommige Krim-clubs en schiereilandvoetbalfederaties en enscenering van wedstrijden moncler jassen dames op het grondgebied van Oekraïne zonder toestemming van de voetbalfederatie van Oekraïne.

Oekraïne houdt vol dat Rusland niet het recht heeft de Krim-clubs op te nemen in zijn liga’s, aangezien het schiereiland officieel wordt beschouwd als een bezet gebied en de scheiding ervan niet wereldwijd is erkend.

Rusland annexeerde Oekraïne het schiereiland moncler jas heren op de Krim in maart, kort nadat de Oekraïense demonstranten de pro Moskou-president Viktor Janoekovitsj omver wierpen.

Het Directiecomité van de RFU besloot om drie teams uit monclersale de Krim-clubs op te nemen in de zuidelijke zone van zijn tweede divisie, de derde landslaag, na de naamgeving ervan TSK Simferopol, SKChF Sevastopol en Zhemchuzhina Yalta.

Volgens de FIFA-regels kunnen voetbalcompetities of clubs door moncler jas dames sale andere verenigingen worden moncler jassen outlet aangesloten en op hun grondgebied spelen in uitzonderlijke situaties en met moncler jassen heren instemming van alle partijen.

De FFU gaf geen toestemming aan moncler outlet Krim-clubs om toe te treden tot de Russische competitie.

voetbalwedstrijden van het grondgebied van de Krim zonder toestemming van FFU is een moncler outlet sale grove schending van de FIFA-voorschriften, zei de Oekraïense federatie.

Hij moncler jassen heren sale vroeg de UEFA een maand geleden om sancties op te leggen tegen moncler heren de Russische FA, wat ertoe moncler dames leidde moncler sale dat het Europese voetbalinstantie-orgaan een verklaring aflegde waarin het beweerde dat het geen wedstrijden erkende die werden gespeeld door Krim-clubs onder moncler nederland auspiciën van de RFU.

op initiatief van de FIFA en de UEFA werd een speciale werkgroep opgericht die met de besluiten moest komen om het probleem op te lossen, zei voorzitter RFU Nikolai Tolstykh op de website van zijn organisatie na moncler jas heren sale de vergadering van donderdag.

Loading...