De FDIC analyseert de mening om te bepalen of het in de smaak

FDIC verliest nauwlettend de zaak Colonial Bank

WILMINGTON, Delaware (Reuters) Het Federal Deposit Insurance Corp heeft geen recht op $ moncler outlet 900 miljoen dat het van de moedermaatschappij moncler jassen dames van de gefailleerde moncler sale Colonial Bank eiste in een rechterlijke uitspraak die nauwlettend in de gaten wordt gehouden door andere holdings van failliete banken.

De federale bankregulator eiste het geld dat volgens moncler jassen dames sale hem het kapitaaltekort bij Colonial moncler jas sale Bank vertegenwoordigde toen het beslag werd gelegd op de grootste bankfaillissement van 2009.

De zaak zou mogelijk van invloed kunnen zijn op andere bankholdings die moncleroutlet faillissement hebben aangevraagd nadat hun kredietverstrekking door toezichthouders was overgenomen.

De moncler jassen heren koloniale zaak komt voort uit een memorandum van overeenstemming in 2008 moncler jassen heren sale tussen de moncler heren bank en regelgevers waarin de bank ermee instemde om haar kapitaal te verhogen. De FDIC voerde moncler jas heren sale een vordering uit van moncler jas dames sale $ 905 miljoen, die volgens haar de kloof was tussen het vereiste kapitaal van de kolonisator moncler uitverkoop en wat het eigenlijk moncler dames had toen het faalde.

Montgomery, in Alabama gevestigde Colonial BancGroup Inc, de holding, voerde aan dat het memorandum van overeenstemming geen verbintenis vertegenwoordigde www.moncleroutlet.nl en moncler jas heren Judge Dwight Williams van Alabama Middle District Bankruptcy Court was het daarmee eens. banken, is Colonial gevangen in een fraudeonderzoek met verliezen van miljoenen dollars.

De voormalige voorzitter van Taylor, Bean Whitaker Mortgage Corp werd in juni beschuldigd van een fraudeplan waarbij nep-hypotheken moncler jassen outlet werden verkocht aan Colonial en de moncler jas outlet bank werd gebruikt om moncler jassen federale reddingsfondsen voor banken moncler jas dames te verkrijgen.

De koloniale FDIC-zaak werd nauwlettend moncler nederland in de gaten gehouden door advocaten die andere bankholdings vertegenwoordigden die failliet waren gegaan nadat toezichthouders hun kredietverstrekking moncler outlet sale hadden aangegaan. De FDIC analyseert de mening om te bepalen of het in de smaak zal vallen, aldus een woordvoerder.

De FDIC, die heeft gezegd te verwachten moncleroutlet.nl dat de koloniale mislukking haar $ 2,8 miljard zou kosten, had aangevoerd dat het memorandum een ​​toezegging betekende, waardoor het bureau een moncler jas outlet claim kreeg.

Zelfs als de bank een dergelijke verplichting zou hebben gedaan, zei Williams dat de claim niet van toepassing zou zijn omdat de bank niet meer werkte toen ze naar Hoofdstuk 11 vroeg.

In de koloniale zaak zou de FDIC-claim de activa van het moederbedrijf overweldigd hebben, die bestaan 2018 moncler ​​uit ongeveer $ 40 miljoen contanten en een betwiste belastingteruggave van ongeveer $ 250 miljoen.

Loading...