De focus moncler jassen heren sale lag uitsluitend op moncler

Gezondheidszorg Revolutie in de lucht in Massachusetts

BILL HEMMER, CNN ANCHOR: Gezondheidszorgkwesties zijn dit jaar een belangrijk aandachtspunt geworden. In Massachusetts krijgen inwoners de kans om te stemmen over een maatregel die moncler jas sale tot een gevecht met verzekeringsmaatschappijen heeft geleid.

Van onze chef in Boston, hier is onze moncler jassen hoofd van moncler jas outlet het bureau, Bill Delaney, nu met meer.

BILL DELANEY, CNN CORRESPONDENT moncler jassen dames sale (voice-over): niet voor de eerste keer is er een revolutie in de lucht in Massachusetts.

ANNE ELDRIDGE, NURSE: Wij, de mensen, tegen HMO’s, leidinggevenden in de ziekteverzekering, en degenen die een financieel belang hebben bij het handhaven moncler jassen dames van de status-quo.

DELANEY: Massachusetts Vraag 5, als het deze verkiezingsdag passeert, zou voor het eerst in welke staat dan ook het moncler outlet sale recht garanderen om altijd uw arts moncler jas heren te kiezen en moncler heren het recht op medische dekking in een staat met 600.000 onverzekerde.

De slappe bureaucratie zal het betalen, zegt Dr. Paul Ling, door niet meer dan 10 cent 2018 moncler van elke verzekeringsdollar op te leggen voor administratieve kosten.

DR. PAUL LING, SUPPORTER, VRAAG 5: We moncler dames hebben de gezondheidszorg overgedragen aan voornamelijk MBA-bureaucraten en -accountants. De focus moncler jassen heren sale lag uitsluitend op moncler outlet kostenbesparingen. Hun taak is gewoon nee zeggen.

DELANEY: Van de kiezers wordt verwacht dat ze ja zeggen.

(op camera): de recente peilingen hier laten naar moncler sale schatting 70 80 procent van de kiezers moncler nederland weten Vraag 5. Het probleem is dat veel experts die de kleine lettertjes van het voorstel hebben gelezen, denken dat het moncler jas dames een moncler jas dames sale vreselijk idee is.

DELANEY (voice-over): in deze advertentie, onderdeel van een miljoenen blitz van moncler dames de verzekeringssector, verwerpt een arts die ooit vraag 5 ondersteunde deze.

RABKIN: Doe https://www.monclerjassenherenoutlet.nl alsjeblieft met me mee op nr. moncler jassen outlet 5 stemmen.

DELANEY: moncler uitverkoop Boston’s twee grote kranten, vier decanen van lokale medische scholen, alle vele vakbonden, zijn het nu allemaal eens met de verzekeringssector dat vraag 5 geen realistisch plan voor de beloften van de belofte bevat.

STEVE ALLEN, VERZEKERINGSINDUSTRIE SPOKESMAN: Het gaat de belastingbetalers, moncler jas heren sale de tariefbetalers en bedrijven in deze staat ergens tussen de miljarden en tot $ 17 miljard per jaar aan nieuwe kosten kosten. ‘gaat moncler jassen heren veel bureaucratie bij de overheid veroorzaken.

Loading...