Het zal niet moncler jas heren eenvoudiger worden

Clippers bij 76ers

Net toen de Los Angeles Clippers hun weg vonden met negen overwinningen in 11 wedstrijden, zien ze eruit als een team dat opnieuw zoekt naar antwoorden. De Clippers hebben drie moncler jas dames van de vier wedstrijden laten vallen en scoorden een seizoen met 82 punten in hun laatste, omdat ze hun zeven gametocht moncler jassen dames sale voortzetten op de Philadelphia 2018 moncler 76ers op maandag. Aan de andere kant speelt Los Angeles een Philadelphia-ploeg die 10 van de laatste 12 verloren heeft en waarschijnlijk zonder de stand-alone rookie-bewaker Michael Carter Williams zal zijn.

De Clippers zijn slechts 3 5 tegen Eastern Conference-teams na het verlies van 88 82 in Cleveland moncler nederland op moncler jassen zaterdag. moest bij elkaar blijven, bewaker Clippers Chris Paul vertelde de Los Angeles Times. roadtrip is net begonnen voor ons. We moncler outlet 1 nu. Het zal niet moncler jas heren eenvoudiger worden. We doen een stap vooruit en twee stappen terug. Carter Williams, gemiddeld 17,7 punten en 7,3 assists, is van dag tot dag met een infectie rond de rechterknie. Redick is weer een maand met een handblessure terwijl DeAndre moncler jassen dames Jordan (voet) en Reggie Bullock (enkel) ten onder gingen in het www.moncleroutlet.nl verlies van Cleveland en zijn twijfelachtig voor de 76ers. De Clippers zullen moncler sale leunen op Paul, die gemiddeld 18,4 punten en moncler jas dames sale een divisie best moncleroutlet 12 assists, samen met Blake Griffin (20,5 punten, 10,7 rebounds) zoals gewoonlijk en anderen moeten opvoeren. Hun reserves droegen 50 punten bij aan de overwinning in Memphis op donderdag en Jamal Crawford had 19 van hun 28 op de moncleroutlet.nl bank bij Cleveland.

OVER DE 76ERS (7 14): Carter Williams, de moncler jas sale eerste rookie van moncler jassen heren sale de maandwinnaar dit seizoen, moncler jas outlet miste het 103 92 verlies voor zaterdag op Denver, toen de 76ers slechts 15 scoorden in het vierde kwartaal. Evan Turner leidt het team in scoren (20.5), maar komt alleen uit zijn tweede wedstrijd met minder dan 10 punten dit seizoen (zes). Philadelphia heeft geen opeenvolgende spellen gewonnen sinds het moncler jassen outlet openen van 3 0 moncler jas maat 1 en moncler uitverkoop heeft Thaddeus Young (15.8), Spencer Hawes (15.7) en Tony Wroten (13.1) nodig om iets meer moncler jas heren sale te produceren als Carter Williams kan gaan.

BUZZER BEATERS 1. Los Angeles F Antawn moncler jassen heren Jamison is vijf punten van het worden van de 20e speler in de NBA-geschiedenis met 20.000 moncler heren punten, 8.000 moncler outlet sale rebounds en 1.000 moncler dames assists.

Loading...