Hvis du bygget et hus og forlatt det i 10 år

codybmusser u

canada goose jakke codybmusser1 pointsubmitted 2 måneder siden canada goose jakke

canada goose trillium canada goose jakke Så dette er mitt innlegg, så jeg innrømmer at jeg deler mitt eget innhold, men jeg elsker canada goose norge nettbutikk ekte faktisk å legge til rette for noe diskusjon om dette. Jeg har sett sett for mange andre canada goose jakke kommentere skiftet mellom de siste årene av eSports ser på atferd og den åpenbare, påtatte effekten av regionale og franchise-teamene. Jeg føler at en virkelig burde se canada goose norge legen verdt spill i LoL, men det føles også mindre nødvendig i Overwatch)? Men er det kaster for å ha tydelig å se på atferd per spillfranchise? canada goose trillium

codybmusser1 pointsubmitted 6 måneder siden

canada goose dame Jeg ønsket seriøst å se på dette, men jeg kunne ikke komme gjennom The Wave-opplæringen. Jeg er ikke sikker på hva helvete jeg gjør galt. Når jeg kommer til punktet der jeg skulle peke på å teleportere et sted, er det 100 meter unna, og jeg prøver å peke på det, men min Oculus-pekepeker er som en svak ertstrøm som kurver ned etter 10 meter. Selv om jeg viker tilbake for super kisselengde, begynner jeg bare å jamme på alle eller noen av knappene for å komme gjennom den forvirrende teleportdelen av opplæringen, og ingenting skjer. canada goose dame

juanaman42041 pointssubmitted 6 måneder siden

canada goose jakker herre Skje med meg til venn, jeg elsker å snakke om hvordan spillet gikk, selv om jeg ble ødelagt. canada goose norge nettbutikk Jeg tror det er de fleste, spesielt folk som spiller tier 1 dekk, antar at de kommer til å bli flammet for å bruke op / non fun dekk på de fleste forespørsler. Dessverre gjør mange mennesker en venn med den eneste hensikten å flamme og løpe, så jeg forstår hvorfor canada goose dunjakke folk ikke aksepterer forespørsler, men det er mange kule folk der ute som bare ønsker å få nye venner eller bare lære mer om kampen opp. canada goose jakker herre

codybmusser3 pointssubmitted 1 år siden

canada goose salg Vi håndterer dette spørsmålet og utsteder mye hos firmaet mitt (vi er et programvareutviklingsbyrå / inkubator som utleier som CTO / CPO på prosjekter), som det er en vanlig, og vi anbefaler ofte å jobbe med en partner (selvfølgelig). For mange mennesker, å finne CTO bare er ikke det riktige valget, til tross for trenden mot det motsatte. Ikke bare dump deg til et blogginnlegg, men vi skrev nylig dette, og jeg synes det er en unik tilnærming til dette problemet: hamthepiggybank2 pointssubmitted 1 år siden canada goose salg

Jeg er definitivt ikke den mest intelligente personen der ute, men jeg leser dette 4 ganger, og jeg forstår fortsatt ikke om du sier noe utover ‘identifisere problemet, utvikle ferdighetene som trengs for å løse problemet, og deretter løse problemet’.

Jeg forstår heller ikke hva ‘utilsiktet lederskap’ ville være, eller hva ‘lederskap ikke gjennom forespørsel’ er. Så jeg aner ikke hva ‘Intentional Leadership through Inquiry’ kan muligens bety. Det minner meg om å tenke på hvordan dette kan bli fordøyd uten konteksten av gjennomgangen jeg har gjort da vi utvikler canada goose billig den med administrerende direktører / ledere. Du er ikke langt unna, men jeg tror at forklaringen jeg gjorde, gjør en dårlig jobb med å forklare hvordan dette skal operere disse aktivitetene mer enn bare ferdigheter

canada goose victoria Jeg canada goose i norge tror jeg har gjort en dårlig jobb med å forklare måtene som dette skal ta på eierskap av ting som vanligvis skjer ved et uhell eller bare når smerten har blitt så høy at laget ditt sliter. canada goose victoria

canada goose herre redmercurysalesman2 pointssubmitted 1 år siden canada goose herre

canada goose Ja et stykke programvare du skrev for 10 år siden og havn berørt siden vil bli lenge glemt, men det er sannsynlig for det beste. Hvis du bygget et hus og forlatt det i 10 år, ville det være en stygg og avskyelig ting, uansett hvor mye innsats og ferdighet som utgangspunkt gikk inn i konstruksjonen. Alle ting er forbigående, alle ting vil bli glemt og forfall i tid, med mindre de er aktivt opprettholdt. I hvert fall når du går videre til større og bedre ting, sitter ikke arbeidet ditt med å samle støv i et hjørne eller råtne i en losseplads, og alt av verdi canada goose outlet norge i ditt canada goose jakke oslo tidligere arbeid kan du gjenbruke på canada goose importør norge ubestemt tid. Embrace tålmodigheten og bli en flamme som brenner lys, i stedet for en smolende ember. canada goose

‘Og på sokkelen ser disse ordene ut:

canada goose jakke dame navnet er Ozymandias, konge av konger: canada goose jakke dame

canada goose outlet Se på mine gjerninger, dere mektige og fortvilelse! ved siden av rester. Runde forfallet canada goose outlet

canada goose jakke herre Av det kolossale vraket, ubegrenset og barbert canada goose jakke herre

canada goose jakker dame canada goose salg Den ensomme sanden strekker seg langt unna. ‘ canada goose jakker dame

codybmusser5 pointssubmitted 1 år siden

canada goose norge Jeg tror det ikke at jeg føler at tingene er tøffe akkurat https://www.canada-goose-jakker.com nå, og jeg håper posten leser canada goose norge forhandler som om jeg gråter ut for hjelp. Mange av produktene jeg jobbet med har hatt marginell suksess og noen utganger, jeg sier bare det filosofisk, det er en fordel for å ha levd et liv hvor sluttresultatet ditt er en progresjon i et håndverk der sluttproduktet er håndgripelig, synlig og demonstrerer historien om veksten din. canada goose norge

canada goose victoria parka En levetid i programvare for det store flertallet av oss er ærlig, tror jeg, etterlater mange med en historie med spøkelser, og du kan ha lært mye, men selv de som har begått 5 eller 10 år til samme virksomhet, kan vende seg om og like raskt se at virksomheten fordamper, med nesten ingen fanfare eller historie igjen som blir fortalt canada goose victoria parka.

Loading...