Vrijwilligers die gekomen waren om ze moncler jassen dames

ICRC zegt buitenlanders onder Tripoli-gevangenen

GENÈVE (Reuters) Gevangenen die door Libische rebellen in de strijd om Tripoli werden vastgehouden, omvatten buitenlanders https://www.monclersale.nl uit verschillende Afrikaanse landen, zei een woordvoerder van het Internationale Comité van het Rode Kruis (ICRC) op maandag.

er zijn buitenlanders en natuurlijk maken we moncler uitverkoop ons zorgen over vreemdelingen die werden vastgehouden, vertelde Robin Waudo, woordvoerder moncler online van het ICRC in Tripoli, aan Reuters via de telefoon. uit Sub-Sahara Afrika en de Maghreb.

Gedeponeerde Libische leider Muammar Gaddafi, wiens verblijfplaats onbekend is nadat rebellen zijn troepen moncler heren hebben verslagen moncler dames in de Libische hoofdstad, is bekend dat ze soldaten uit naburige landen hebben gerekruteerd, hoewel hij geweigerd heeft huursoldaten te gebruiken.

Zaterdag zagen verslaggevers de rottingslichamen van 22 mannen van Afrikaanse origine op een strand van Tripoli. Vrijwilligers die gekomen waren om ze moncler jassen dames sale te begraven zeiden moncler nederland dat ze huursoldaten waren die rebellen doodgeschoten hadden nadat ze weigerden zich over moncler jas outlet te geven.

In maart vertelden jonge Afrikaanse mannen die naar Tunesië vluchtten aan Reuters dat Khadafi-troepen zwarte moncler outlet sale Afrikaanse migranten afranselden en hen dwongen de rebellen te bevechten.

Waudo zei dat hij nog geen betrouwbare moncler jas dames sale cijfers had over het totale aantal gevangenen in Tripoli, maar het ICRC hoopte een duidelijk beeld te krijgen naarmate het meer moncler jas heren en meer van degenen die gevangen werden gehouden tijdens de gevechten bezocht.

Hij weigerde commentaar te geven moncler jassen heren op de toestand van de gevangenen, maar zei dat het ICRC medische hulp had mogen geven aan degenen die het nodig hadden.

moeilijk voor mij om te praten over hun behandeling. Ik kan moncler jas heren sale je niet vertellen of ze slecht worden behandeld 2018 moncler of goed worden behandeld. Het is een vertrouwelijke dialoog.

Gaddafi-tegenstanders, de Nationale Overgangsraad, die moncler jassen outlet graag hun imago willen behouden en gestoken door verslagen moncler jas sale die Gaddafi-loyalisten hebben gevangen, zijn dood aangetroffen met hun handen achter hun rug moncler jassen dames gebonden, moncler jassen stuurden een sms-bericht waarin ze volgelingen oproepen om geen misbruik te moncler jas dames maken van gevangenen.

wanneer je een volger van Gaddafi arresteert dat hij moncler jassen heren sale is zoals jij, dat hij waardigheid heeft zoals jij, dat zijn waardigheid moncler sale je eigen moncler outlet waardigheid is, en dat het genoeg vernedering voor hem is dat hij al een gevangene is, zei hij.

Loading...